Het resultaat.

Vorige week was de opening van de Johanna. De nieuwste, mooiste, modernste studentenfat op de Uithof. Niks geen stink hok van 6 m2 bij een of andere vage huisbaas, maar een prachtige plek van alle gemakken voorzien. Een koffietentje van The Village, een gezellige wasserette waar je lekker kan chillen, een mega groot dakterras  om op te bbq’n en een lift. Gelukkig maar, want er zijn 18 verdiepingen! Met prachtige uitzichten.

photocrati gallery

De opening was heel feestelijk en er was de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen met de architecten of ontwerpers. Zo konden we de achterliggende ideeën horen en ook bij wat studenten binnen spieken. De opening vloeide over in een bierfest voor de bewoners. Tijd om te gaan dus!

Ben je een keer op de Uithof. Loop dan gerust naar binnen bij de Johanna en geniet van een lekker bakkie koffie. Pak daarna de lift naar de 18e en geniet van het uitzicht. Vervolgens stap je weer in de lift en druk je willekeurige verdiepingen in en laat je je verrassen!

Het ontwerp van de lifthallen, maar ook de wasserette en de coffeecorner is ontworpen door HIK ontwerpers, echt een prachtteam die fantastische ideeën omtovert in werkelijkheid!

Het was hartstikke leuk om aan deze klus mee te werken, echt top! Met dank aan Marije van Bork van HIK, Marianne Kleijnen van SSH en alle ‘modellen’!

042B6908

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *